📖 Actualitate - Otostick România / Urechi clapauge (decolate)?

Există soluţia intervenţiei chirurgicale, însă nu se recomandă copiilor mai mici de şapte sau opt ani
Treceţi la conţinut

📖 Actualitate

📖 🎥 📸 Mai multe

___  ___
A sosit deja vara. Anotimpul minunat care ne face să ne scuturăm de haine. Vara este de asemenea şi o perioadă foarte propice pentru nunţi. Poate eşti chiar mireasă sau invitată la o nuntă şi întotdeauna ţi-ai dorit să-ti faci un coc spectaculos pentru părul tău lung şi des, însă ceva te-a împiedicat mereu, şi anume urechile clăpăuge. Acum datorită coafurii tale vei putea fi vedeta ceremoniei. Da, exact ce auzi, datorită Otostick îţi vei putea etala cocul pe care ti-l doreşti la această ocazie atât de specială,

___  ___
Otoplastia este intervenţia chirugicală cu ajutorul căreia se readuc aşa-numitele „urechi clăpăuge” la o poziţie mai normală, mai apropiate de cap. În general această intervenţie chirurgicală se efectuează la copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani. Însă....există alternative fără intervenţie chirurgicală la otoplastie?, iar răspunsul este da, Otostick este o alternativă nechirurgicală la otoplastie.

___  ___
Otoplastia este o intervenţie chirurgicală care te ajută să corectezi urechile clăpăuge sau să reduci dimensiunea urechilor, atât la copii, cât şi la adulţi. Însă, în realitate, chiar este necesar să trecem prin sala de operaţie pentru a corecta urechile clăpăuge? Nu este necesar, pentru că există otoplastia fără chirurgie datorită Otostick, un corector estetic foarte uşor de aplicat, care ajută la prevenirea şi corectarea urechilor proeminente.

___  ___
Urechile proeminente au o incidență estimată la 5%. Conform ”Societății Spaniole de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică” aproape jumătate dintre intervențiile la pacienți sub 18 ani sunt operații la urechi și cele mai multe se datorează unor motive psihologice.
Motivul pentru tratarea urechilor proeminente este în primul rând psihologic mai degrabă decât estetic. Un studiu realizat în Regatul Unit, North Staffordshire, a raportat că pacienții cu vârsta între 5 și 16 ani cu urechi proeminente corectate au ajuns să nu mai fie ridiculizați în 100% dintre cazuri, a crescut nivelul de satisfacție la 97%, a îmbunătățit stima de sine la 92% și a dus la o viață socială mai activă la 79%. Studii mai recente au demonstrat deasemenea impactul psihologic pozitiv al chirurgiei corective la pacienți de 6 ani sau mai mult și 8 ani sau mai mult.

___  ___
Cine nu a avut în clasă un coleg cu urechile proeminente, un coleg pe care toată lumea îl striga urechi clăpăuge, Dumbo,...? Această problemă nu afectează doar copilul în cauză, ci în cea mai mare parte a cazurilor, părinţii suferă şi mai mult văzând cum acest lucru afectează stima de sine a copilului lor, din cauza complexelor pe care le crează.

___  ___
De când ai fost înzestrată cu uzul raţiunii, ai amintiri legate de urechile tale clăpăuge. Îţi aminteşti cum această caracteristică nu trecea neobservată pentru colegii tăi de clasă, cum mama ta îţi lăsa părul lung pentru ca acestea să nu se vadă sau cum, într-un mod foarte subtil ţi le ascundea atunci când trebuia să-ţi prindă părul în coadă. Îţi aminteşti

___  ___
Anul acesta avem noroc deoarece hainele pe care le vom purta în această primăvară/vară sunt haine atemporale şi simple. Pentru aceasta, înainte de a merge la cumpărături, îţi recomandăm să te uiţi prin dulapul tău şi să vezi ce poţi salva.

___  ___
Fericirea se găseşte în cele mai mici detalii: să vedem un curcubeu, un câmp înflorit primăvara, macii, mirosul de pământ umed....La Otostick ne plac aceste mici detalii care ne dau calitate vieţii. Ziua mamei se apropie cu paşi repezi şi am dori să vorbim tocmai despre acest lucru astăzi: despre fericirea de a fi mamă.

___  ___
Poate că stai şi te întrebi, un corector de urechi pentru copii? Şi la ce se foloseşte aşa ceva? Este o jucărie pentru bebeluşi? Nu, nu este o jucărie, ci este un mic dispozitiv care permite corectarea urechiuşelor lui într-un mod absolut inofensiv şi uşor şi fără niciun pic de durere sau neplăceri pentru bebeluş. Acum este mult mai uşor să corectezi urechile bebeluşului fără niciun fel de intervenţie chirurgicală datorită corectorului de urechi pentru bebeluşi Otostick.
Reveniți la conținut