Întrebări frecvente - Otostick România / Urechi clapauge (decolate)?

Există soluţia intervenţiei chirurgicale, însă nu se recomandă copiilor mai mici de şapte sau opt ani
Treceţi la conţinut

Întrebări frecvente

📚 📝 Faqs


CUM SĂ OBŢIN CELE MAI BUNE REZULTATE CU DISPOZITIVUL MEU OTOSTICK?

1º STABILEŞTE PUNCTUL EXACT DE POZIŢIONARE A PRODUSULUI:
În funcţie de locul exact de fixare a produsului, se poate obţine un efect mai apropiat sau mai depărtat al urechii faţă de cap.
SFAT: Metoda pentru simularea acestui efect pentru stabilirea exactă a punctului înainte de aşezarea produsului este: puneţi produsul în poziţia sa şi apropiaţi cu o presiune uşoară a urechii spre corector, fără a îndepărta hârtia de protecţie, repetând această acţiune ori de câte ori este necesar.
Poţi vedea cum să procedezi în filmuleţul demonstrativ de pe această pagină sau pe youtube; de asemenea, ne poţi contacta prin videoconferinţă şi noi te vom ajuta.
DE CE ESTE ACEST LUCRU IMPORTANT? Foarte simplu, NU TOATE URECHILE SUNT LA FEL, din cauza diferitelor morfologii ale urechilor şi a necesităţii de a adapta produsul în mod personalizat.
2º ALEGE-ŢI DISPOZITIVUL TĂU OTOSTICK® CEL MAI POTRIVIT:
Am spus deja că urechile nu au toate aceeaşi formă, iar dimensiunile...cu atât mai puţin.
OTOSTICK® se recomandă tuturor utilizatorilor începând cu vârsta de trei ani.
OTOSTICK® BEBE, este recomandat începând cu vârsta de trei luni. În funcţie de dimensiunile urechilor şi în cazul în care OTOSTICK®, după ce a fost aplicat se dovedeşte a fi prea mare pentru utilizator, se recomandă să se încerce şi OTOSTICK® BEBE, indiferent de vârsta utilizatorului.

__________

Îmi va corecta urechile?

Otostick® produce un efect ortopedic corector la copiii peste 3 ani şi la adulţi, Otostick® Bebe la copiii peste 3 luni, prin creearea sau adâncirea cutei pe care o avem la marginea superioară a lobului urechii (sau pavilion). Nu va reduce mărimea pavilionului, efect care este posibil doar pe cale chirurgicală. Înainte să vă decideţi să folosiţi Otostick® ca metodă corectoare, verificaţi dacă urechea atinge o poziţie potrivită şi comodă atunci când se apropie de cap, fără a fi întinsă, pliată sau deformată.
S-a demonstrat că Otostick® poate duce la o corectare permanentă în cazul copiilor între cinci luni şi doisprezece ani. La momentul de faţă, ne aflăm într-o perioadă de cercetare pentru a determina procentajul de corectare permanentă, pe baza anumitor factori precum morfologia, vârsta etc.

__________

Ca și metodă preventivă Otostick pentru bebeluși – Otostick® bebe

Otostick® pentru bebeluși - Otostick® bebe este indicat pentru prevenirea dezvoltării malformațiilor la urechi atunci când bebelușii le au în poziții greșite la dormit, la rezemarea capului pe spătarul cărucioarelor, scaunelor de masă….
OTOSTICK® PENTRU BEBELUȘI – OTOSTICK® BEBE reușește să păstreze urechile în poziția lor corectă.
Otostick® bebe este recomandat începând cu vârsta de 3 luni.
Produsele sunt disponibile online şi în farmacii selectate.

__________

Cum trebuie să folosesc produsul?

Otostick® este un produs care poate fi utilizat continuu sau doar în anumite situaţii, ori pentru a se potrivi anumitor coafuri. Este un produs de unică folosinţă, iar fiecare corector este conceput să dureze aproximativ o săptămână. Otostick® poate fi purtat la duş, la baie, la înot, pe durata activităţilor de gimnastică, sport etc. Fiecare pachet de 8 bucăţi reprezintă aproximativ o lună de tratament.
Poate fi necesară o scurtă perioadă de acomodare (nu mai mult de două luni) pentru ca utilizatorul să simtă lejeritate la noua poziţie "corectată" a urechilor. De asemenea, poate fi nevoie de o anumită perioadă de timp până ca utilizatorul să îl aplice corect, conform instrucţiunilor.
În acest răstimp, Otostick® poate rămâne aplicat un timp mai scurt decât cel normal, deşi nu este mereu cazul.
__________

Există efecte secundare ale corectorului Otostick?

OTOSTICK® NU ARE EFECTE SECUNDARE, CHIAR DACĂ ÎN FUNCŢIE DE UTILIZATOR, PUTEŢI SĂ DESCOPERIŢI DIVERSE SITUAŢII PRIVIND O SOLUŢIE SIMPLĂ, TREBUIE DOAR SĂ LE CUNOAŞTEŢI.
Dacă resimţiţi anumite neplăceri, următoarele sfaturi vă pot fi de folos.

Uşor disconfort atunci când corectorul Otostick® se află pe poziţie.
Verificaţi dacă Otostick® nu s-a aplicat pe şuviţe de păr şi nu este întinsă pielea sau dacă urechea nu este deformată în vreun fel. Unii utilizatori pot avea nevoie de o adaptare treptată a urechilor prin utilizarea produsului pentru câteva ore şi îndepărtarea lui atunci când devine incomod.
Măriţi durata de aplicare a produsului până când dispare disconfortul.

Produsul se desprinde mai repede decât se anticipează/se consideră normal.
OTOSTICK® a fost conceput să se înlocuiască aproximativ o dată pe săptămână, după finalizarea perioadei iniţiale de acomodare. Dacă produsul se desprinde mai devreme decât se indică în instrucţiuni, vă sfătuim să le recitiţi cu atenţie şi să urmaţi toate etapele cu acurateţe.
Lipirea insufi cientă poate apărea în cazul în care pielea nu a fost curăţată cu stricteţe înainte de utilizarea produsului. Vă recomandăm să folosiţi o substanţă astringentă de demachiere sau tonifiere care se potriveşte tipului dumneavoastră de piele.

Înroşirea sau iritarea pielii.
Otostick® nu conţine substanţe alergene cunoscute. Dacă apare înroşirea, mai ales în cazul copiilor, poate fi necesară hidratarea pielii expuse, de fiecare dată când se îndepărtează produsul. Asiguraţi-vă mereu că pielea este complet curată înainte de aplicarea unui nou corrector Otostick®.
Este foarte important să poziţionaţi produsul Otostick® în mod corect...
Ca orice schimbare fizică, îl veţi simţi la început , dar după ce îl purtaţi o perioadă scurtă de timp, nu ar trebui să îl mai simţiţi deloc.
Majoritatea utilizatorilor observă că Otostick ® rămâne fără probleme în poziţia iniţială timp de 3 până la 7 zile.
Da, nu există niciun motiv pentru care să nu puteţi purta Otostick® fie la baie, la înot, la gimnastică ...
Da, Otostick® este conceput pentru a fi purtat cu ochelari de vedere sau de soare.
OTOSTICK ® NU ARE EFECTE SECUNDARE...
Otostick® este un produs care poate fi utilizat continuu sau doar în anumite situaţii, ori pentru a se potrivi anumitor coafuri.
Dispozitivul conţine adeziv hipoalergenic care aderă la piele pe ambele părţi, uşor...
Otostick® produce un efect ortopedic corector, prin creearea sau adâncirea cutei pe care o avem la marginea superioară a lobului urechii (sau pavilion).
Pe canalul YouTube, pe Facebook sau accesând siteul nostru www.otostick.ro
Bookmark and Share
Reveniți la conținut