­čôÜ ├Äntreb─âri - Otostick Rom├ónia / Urechi clapauge (decolate)?

Exist─â solu┼úia interven┼úiei chirurgicale, ├«ns─â nu se recomand─â copiilor mai mici de ┼čapte sau opt ani
Treceţi la conţinut

­čôÜ ├Äntreb─âri

­čôÜ ­čôŁ Faqs

Întrebări frecvente

1.CE SITUAŢII POT APĂREA ATUNCI CÂND UTILIZEZ OTOSTICK?
 
├ÄN FUNC┼óIE DE FIECARE UTILIZATOR, POT AP─éREA DIFERITE SITUA┼óII PENTRU CARE EXIST─é SOLU┼óII SIMPLE, TREBUIE DOAR S─é LE CUNO┼×TI.
 
Mici neplăceri datorate menţinerii urechii în poziţia corectă.
 
├Än anumite cazuri este necesar─â o perioad─â de adaptare treptat─â a urechii, prin fixarea produsului timp de c├óteva ore ┼či ├«ndep─ârtarea acestuia atunci c├ónd ├«ncepe s─â deranjeze. ├Än zilele urm─âtoare se fixeaz─â din nou, cresc├ónd de data aceasta timpul ├«n care se men┼úine produsul, pe m─âsur─â ce nepl─âcerile dispar.
 
Dezlipirea produsului mai repede decât ar fi normal
 
OTOSTICK┬« are o durat─â de aproximativ 3 zile, aceast─â perioad─â put├ónd varia ├«n fiecare caz dup─â c├óteva luni de adaptare. Corectoarele trebuie ├«nlocuite la cel mult ┼čapte zile. Dac─â produsul se desprinde ├«nainte de timpul indicat, v─â recomand─âm s─â reciti┼úi cu aten┼úie instruc┼úiunile de utilizare ┼či s─â le respecta┼úi ├«n totalitate, f─âr─â s─â s─âri┼úi nicio etap─â, ├«n mod normal acest lucru se ├«nt├ómpl─â atunci c├ónd nu se cur─â┼ú─â bine pielea ├«nainte de utilizarea produsului. V─â recomand─âm un produs astringent, ├«n func┼úie de caracteristicile pielii utilizatorului.
 
├Änro┼čirea sau iritarea pielii
 
├Än func┼úie de pielea fiec─ârui utilizator ┼či mai ales ├«n cazul copiilor, este posibil s─â trebuiasc─â s─â hidrata┼úi zona expus─â la fiecare schimbare a produsului. ├Ä┼úi recomand─âm s─â folose┼čti un hidrogel potrivit, iar pentru siguran┼ú─â, ├«ntreab─â-┼úi medicul sau farmacistul.

2.Cum folosesc Otostick-ul?
Este foarte important să poziţionaţi produsul Otostick® în mod corect, cel mai indicat fiind ca la început să găsiţi o persoană care să vă ajute.
Mai ├«nt├ói cur─â┼úa┼úi complet zona dintre ureche ┼či cap cu s─âpun ┼či ap─â sau cu o solu┼úie demachiant─â sau tonifiant─â pe baz─â de alcool pentru a ├«ndep─ârta toate impurit─â┼úile, gr─âsimea ┼či umezeala de pe piele.
În a doua etapă, ÎNAINTE DE ÎNDEPĂRTAREA HÂRTIEI PROTECTOARE A CORECTORULUI OTOSTICK®, găsiţi poziţia cea mai bună a corectorului pentru a avea rezultatul dorit. Pentru rezultate optime, corectorul trebuie aplicat pe o suprafaţă a capului lipsită de păr .
În a treia etapă, îndepărtaţi bucăţile de hârtie protectoare dintr-o singură parte a corectorului Otostick®, având grijă să nu atingeţi suprafaţa adezivă. Aplicaţi cu presiune punctul exact al urechii căruia doriţi să îi daţi aspectul dorit. Asiguraţi-vă că toate marginile corectorului sunt bine lipite.
La final , ├«ndep─ârta┼úi h├órtia protectoare din cealalt─â parte a corectorului ┼či, asigur├óndu-v─â c─â a┼úi ├«ndep─ârtat tot p─ârul, ap─âsa┼úi ferm urechea de cap pentru a o l─âsa s─â revin─â ├«napoi. Asigura┼úi-v─â din nou c─â toate marginile sunt lipite.
La scurt timp, v─â pute┼úi continua activit─â┼úile obi┼čnuite, inclusiv sport, baie sau du┼č.
Corectorul poate r─âm├óne pe pozi┼úie ├«ntre 3 ┼či 7 zile, depinz├ónd de forma urechii pe care se aplic─â. de timpul, de orele si de durata necesar─â de acomodare.
Dupa maxim 7 zile, ├«ndep─ârta┼úi corectorul ┼či l─âsa┼úi pielea s─â respire peste noapte ├«nainte de reaplicarea produsului Otostick┬« ├«n diminea┼úa urm─âtoare, urm├ónd acelea┼či etape folosite anterior.
Otostick este recomandat începând cu vârsta de 3 ani.
Ca ╚Öi metod─â preventiv─â Otostick pentru bebelu╚Öi ÔÇô Otostick┬« bebe
Otostick┬« pentru bebelu╚Öi - Otostick┬« bebe este indicat pentru prevenirea dezvolt─ârii malforma╚Ťiilor la urechi atunci c├ónd bebelu╚Öii le au ├«n pozi╚Ťii gre╚Öite la dormit, la rezemarea capului pe sp─âtarul c─ârucioarelor, scaunelor de mas─âÔÇŽ, OTOSTICK┬« PENTRU BEBELU╚śI ÔÇô OTOSTICK┬« BEBE reu╚Öe╚Öte s─â p─âstreze urechile ├«n pozi╚Ťia lor corect─â.
Otostick® bebe este recomandat începând cu vârsta de 3 luni.
Produsele sunt disponibile online ┼či ├«n farmacii selectate.

3.C├ót de comod este Otostick? ├Äl simt c├ónd  este aplicat?
Ca orice schimbare fizic─â, ├«l ve┼úi sim┼úi la ├«nceput , dar dup─â ce ├«l purta┼úi o perioad─â scurt─â de timp, nu ar trebui s─â ├«l mai sim┼úi┼úi deloc. Poate fi nevoie de un anumit timp pentru a ob┼úine rezultate optime, dar ave┼úi r─âbdare ┼či ve┼úi descoperi modul ├«n care pute┼úi purta cel mai bine corectoarele pentru o perioad─â c├ót mai lung─â de timp. V─â sf─âtuim s─â ├«ncerca┼úi Otostick┬«, s─â le aplica┼úi cu aten┼úie ┼či pe c├ót posibil s─â ave┼úi o persoan─â care s─â v─â ajute. Cele mai multe persoane realizeaz─â c─â nu le mai simt dup─â c├óteva ore sau zile. Nu renun┼úa┼úi prea repede, deoarece avantajele merit─â pu┼úin efort! Poate fi nevoie s─â rade┼úi o por┼úiune foarte mic─â de p─âr dac─â acesta ├«mpiedic─â pozi┼ú ionarea optim─â a corectorului Otostick┬«.

4.Cât timp rămâne aplicat corectorul Otostick în poziţia iniţială?
Majoritatea utilizatorilor observ─â c─â Otostick┬« r─âm├óne f─âr─â probleme ├«n pozi┼úia ini┼úial─â timp de 3 p├ón─â la 7 zile. Dac─â Otostick┬« nu r─âm├óne at├óta timp ├«n cazul dumneavoastr─â, acorda┼úi o aten┼úie mai mare cur─â┼ú─ârii suprafe┼úei (folosi┼úi o solu┼úie demachiant─â/tonifiant─â pe baz─â de alcool) ┼či dac─â este posibil, cere┼úi ajutorul unei persoane pentru pozi┼úionarea ┼či aplicarea corectorului p├ón─â v─â obi┼čnui┼úi s─â o face┼úi singur.

5.Pot purta Otostick la baie/du┼č ┼či ├«n timpul somnului?
Da, nu există niciun motiv pentru care să nu puteţi purta Otostick® fie la baie, la înot, la gimnastică sau în timpul oricărei alte activităţi sportive ori de relaxare, fie în timpul somnului.
Cu toate acestea, dac─â apare un disconfort din orice motiv, ├«ntrerupe┼úi utilizarea ┼či contacta┼úi-ne c├ót mai cur├ónd posibil.

6.Pot purta Otostick cu ochelari de vedere sau de soare?
Da, Otostick┬« este conceput pentru a fi purtat cu ochelari de vedere sau de soare. Depinz├ónd de pozi┼úia optim─â a corectorului Otostick┬« pe urechile dumneavoastr─â, poate fi necesar─â o u┼čoar─â reglare a bra┼úelor ramei pentru o potrivire perfect─â.

7.Exist─â efecte secundare ale corectorului Otostick?
OTOSTICK┬« NU ARE EFECTE SECUNDARE, CHIAR DAC─é ├ÄN FUNC┼óIE DE UTILIZATOR, PUTE┼óI S─é DESCOPERI┼óI DIVERSE SITUA┼óII PRIVIND O SOLU┼óIE SIMPL─é, TREBUIE DOAR S─é LE CUNOA┼×TE┼óI.
Dacă resimţiţi anumite neplăceri, următoarele sfaturi vă pot fi de folos.
U┼čor disconfort atunci c├ónd corectorul Otostick┬« se afl─â pe pozi┼úie.
Verifica┼úi dac─â Otostick┬« nu s-a aplicat pe ┼čuvi┼úe de p─âr ┼či nu este ├«ntins─â pielea sau dac─â urechea nu este deformat─â ├«n vreun fel. Unii utilizatori pot avea nevoie de o adaptare treptat─â a urechilor prin utilizarea produsului pentru c├óteva ore ┼či ├«ndep─ârtarea lui atunci c├ónd devine incomod.
Măriţi durata de aplicare a produsului până când dispare disconfortul.
Produsul se desprinde mai repede decât se anticipează/se consideră normal.
OTOSTICK┬« a fost conceput s─â se ├«nlocuiasc─â aproximativ o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â, dup─â finalizarea perioadei ini┼úiale de acomodare. Dac─â produsul se desprinde mai devreme dec├ót se indic─â ├«n instruc┼úiuni, v─â sf─âtuim s─â le reciti┼úi cu aten┼úie ┼či s─â urma┼úi toate etapele cu acurate┼úe.
Lipirea insufi cient─â poate ap─ârea ├«n cazul ├«n care pielea nu a fost cur─â┼úat─â cu stricte┼úe ├«nainte de utilizarea produsului. V─â recomand─âm s─â folosi┼úi o substan┼ú─â astringent─â de demachiere sau tonifiere care se potrive┼čte tipului dumneavoastr─â de piele.
├Änro┼čirea sau iritarea pielii.
Otostick┬« nu con┼úine substan┼úe alergene cunoscute. Dac─â apare ├«nro┼čirea, mai ales ├«n cazul copiilor, poate fi necesar─â hidratarea pielii expuse, de fiecare dat─â c├ónd se ├«ndep─ârteaz─â produsul. Asigura┼úi-v─â mereu c─â pielea este complet curat─â ├«nainte de aplicarea unui nou corrector Otostick┬«.

8.Cum trebuie s─â folosesc produsul?
Otostick┬« este un produs care poate fi utilizat continuu sau doar ├«n anumite situa┼úii, ori pentru a se potrivi anumitor coafuri. Este un produs de unic─â folosin┼ú─â, iar fiecare corector este conceput s─â dureze aproximativ o s─âpt─âm├ón─â. Otostick┬« poate fi purtat la du┼č, la baie, la ├«not, pe durata activit─â┼úilor de gimnastic─â, sport etc. Fiecare pachet de 8 buc─â┼úi reprezint─â aproximativ o lun─â de tratament.
Poate fi necesară o scurtă perioadă de acomodare (nu mai mult de două luni) pentru ca utilizatorul să simtă lejeritate la noua poziţie "corectată" a urechilor. De asemenea, poate fi nevoie de o anumită perioadă de timp până ca utilizatorul să îl aplice corect, conform instrucţiunilor.
├Än acest r─âstimp, Otostick┬« poate r─âm├óne aplicat un timp mai scurt dec├ót cel normal, de┼či nu este mereu cazul.

9. Ce conţine cu exactitate?
Otostick┬« este fabricat din silicon medical transparent, av├ónd forma unui dispozitiv rezistent, flexibil ┼či aproape invizibil. Dispozitivul con┼úine adeziv hipoalergenic care ader─â la piele pe ambele p─âr┼úi, u┼čor, dar ferm, pentru a men┼úine urechea aproape de cap, corect├ónd astfel cu eficien┼ú─â proeminen┼úa excesiv─â atunci c├ónd dispozitivul este aplicat.

10.Îmi va corecta urechile?
Otostick┬« produce un efect ortopedic corector la copiii peste 3 ani ┼či la adul┼úi, prin creearea sau ad├óncirea cutei pe care o avem la marginea superioar─â a lobului urechii (sau pavilion). Nu va reduce m─ârimea pavilionului, efect care este posibil doar pe cale chirurgical─â. ├Änainte s─â v─â decide┼úi s─â folosi┼úi Otostick┬« ca metod─â corectoare, verifica┼úi dac─â urechea atinge o pozi┼úie potrivit─â ┼či comod─â atunci c├ónd se apropie de cap, f─âr─â a fi ├«ntins─â, pliat─â sau deformat─â.
S-a demonstrat c─â Otostick┬« poate duce la o corectare permanent─â ├«n cazul copiilor ├«ntre cinci luni ┼či doisprezece ani. La momentul de fa┼ú─â, ne afl─âm ├«ntr-o perioad─â de cercetare pentru a determina procentajul de corectare permanent─â, pe baza anumitor factori precum morfologia, v├órsta etc.

11. Unde pot afla mai multe informaţii despre Otostick?
Pe canalul YouTube, pe Facebook sau acces├ónd siteul nostru www.otostick.ro se pot g─âsi filmule╚Ťe video care arat─â modul de folosire a corectoarelor Otostick┬«...


CURAJ  ┼×I  FI┼óI  CONSTANT!

Otostick┬« este un Produs Sanitar clasa 1. Aceste dispozitive medicale sunt produse ├«n Spania ├«n conformitate cu legisla╚Ťia european─â ├«n vigoare, APPS-EXT-01/2011;
APPS-EXT-02/2013 CE; ISO 9001:2015; ISO 13485:2013
Bookmark and Share
Reveni╚Ťi la con╚Ťinut