Otoplastie fără chirurgie datorită Otostick - Otostick România / Urechi clapauge (decolate)?

Există soluţia intervenţiei chirurgicale, însă nu se recomandă copiilor mai mici de şapte sau opt ani
Treceţi la conţinut

Otoplastie fără chirurgie datorită Otostick

🛒 🛍 Magazin

Vény nélkül kapható és 3 hónapos kortól használható.
Otoplastia este o intervenţie chirurgicală care te ajută să corectezi urechile clăpăuge sau să reduci dimensiunea urechilor, atât la copii, cât şi la adulţi. Însă, în realitate, chiar este necesar să trecem prin sala de operaţie pentru a corecta urechile clăpăuge? Nu este necesar, pentru că există otoplastia fără chirurgie datorită Otostick, un corector estetic foarte uşor de aplicat, care ajută la prevenirea şi corectarea urechilor proeminente.
Prin urmare, cu ajutorul acestui corector nu mai este nevoie să ajungem la operaţie, spre deosebire de otoplastia cu ajutorul chirurgiei în cazul căreia este necesară efectuarea unei intervenţii de 2-3 ore sub anestezie generală sau locală (în funcţie de caz). La acest tip de intervenţii se efectuează o incizie în partea din spate a urechii, se folosesc nişte cusături pentru a menţine forma urechii şi se extirpează şi o parte a cartilajului, cu cicatricea aferentă care rămâne în spatele urechii.
În ziua de astăzi, nu merită să te îngrijorezi ca să scapi de acest complex şi să te supui la toate procedurile detaliate mai sus, ci corectarea urechilor poate fi mult mai uşoară cu ajutorul unei otoplastii fără intervenţie chirurgicală datorită pansamentelor de silicon transparent Otostick.
Cum poate Otostick să te ajute să-ţi rezolvi problema urechilor clăpăuge sau a urechilor proeminente?
  • Îl poţi folosi pentru bebeluşul tău începând cu vârsta de 3 luni.     Nu te speria, nu există niciun efect secundar.
  • Nu provoacă nicio neplăcere, abia dacă se observă, este practic     invizibil.
  • Nu cauzează niciun fel de alergii, având în vedere că este     hipoalergenic.
  • Fiecare pansament poate dura între 3 şi 4 zile.
  • Corectoarele de urechi estetice nu trebuie să depăşească Helixul     sau marginea de sus a urechilor
  • Folosirea acestora în formă continuată previne o posibilă     operaţie de otoplastie în viitor. Poţi face duş cu el fără niciun fel de     problemă.
La Otostick am proiectat acest corector pentru a ajuta toate persoanele care din cauza urechilor clăpăuge sunt foarte complexate, însă care din cauza temerilor legate de operaţie nu îşi pun problema că ar exista şi o altă opţiune, o otoplastie fără intervenţie chirurgicală. Pe lângă aceasta, acest corector este la îndemâna tuturor şi nu necesită investiţii financiare însemnate, aşa cum se întâmplă în cazul otoplastiei chirurgicale.
Simte-te mai frumoasă sau mai frumos cu Otostick într-un mod uşor, comod şi sigur! Vrei să-l încerci?
Bookmark and Share
Reveniți la conținut