👪 Otostick RO - Otostick România / Urechi clapauge (decolate)?

Există soluţia intervenţiei chirurgicale, însă nu se recomandă copiilor mai mici de şapte sau opt ani
Treceţi la conţinut

👪 Otostick RO

📃📞📧 Despre Noi

Despre Noi

SC CANARIS COM SRL începând din anul 2014 am devenit UNIC DISTRIBUITOR AUTORIZAT pe teritoriul României și Ungariei a produselor Otostick®, inventate și fabricate în Spania de către Societatea Innovaciones Disras SL.
INNOVACIONES DISRAS SL se constituie în anul 2008 ca şi societate dedicată cercetării, dezvoltării, producerii şi comercializării de soluţii inovatoare şi de înaltă calitate pentru sectorul sanitar (în special Farmacii şi Parafarmacii).
Otostick® Corector Estetic este rezultatul preocupării firmei noastre de a oferi o soluţie la problema urechilor proeminente de care suferă o parte din populaţie, în special copii, şi dificultăţii de a găsi produse pe piaţă pentru această problemă estetică.

INNOVACIONES DISRAS, S.L. propune o nouă soluţie Otostick®, rezultatul unor ani de cercetare riguroasă împreună cu centre tehnologice şi universităţi.
Produsul Otostick® vă va ajuta să vă corectaţi în mod estetic, discret şi nedureros depărtarea excesivă a urechilor. Acest corector estetic constă într-o proteză din silicon transparent şi practic invizibil, care se pune pe partea superioară a urechii fixându-se de asemenea de cap cu ajutorul adezivilor sanitari. Produsul este hipoalergenic şi corespunzător pentru o utilizare continuă.

INNOVACIONES DISRAS, S.L. este o societate spaniolă ce îşi are centrul de producţie în Don Benito (Badajoz). Conştientă de nevoile din jurul său şi asumându-şi responsabilitatea se constituie ca şi centru special de muncă pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii celor care au dificultăţi, majoritatea personalului fiind format din persoane ce au un anumit handicap.
Societatea a fost premiată cu diverse premii:
- Premiul întâi pentru cel mai bun Proiect Neex 2008 – Firmă Nouă din Extremadura – acordat de Guvernul Regional din Extremadura prin Departamentul Economiei, Comerţului şi Inovării şi prin Societatea de     Susţinere a Antreprenorilor.
- Premiul întâi de Excelenţă în Inovare – 2010 – acordat de Ministerul Mediului Înconjurător, Mediului Rural şi Marin.
- Accésit Social – Muncă Socială „La Caixa” Premiul Antreprenor XXI 2012, acordat de La Caixa şi ENISA

IMPORTANT !
UNIC DISTRIBUITOR AUTORIZAT al produselor OTOSTICK® comercializate pe teritoriul României și Ungariei!

Bookmark and Share
Reveniți la conținut